Iako su prve prognoze govorile o tromjesečnoj stanci, velika je vjerojatnost da Stepha Curryja više nećemo gledati ove sezone. Koja je tek počela.
STEPH THE WARRIOR


Polomljeni velemajstor Curry: Hvala na brizi, vraćam se brzo!


Curry je u četvrtoj utakmici protiv Phoenixa slomio kost u zapešću lijeve ruke, no najnovije vijesti, koje je donio Bleacher Report, kazuju da je stanje gore nego se mislilo i da je mala vjerojatnost da će trostruki NBA prvak opet na parket do sljedećeg listopada.

Budući da je Kevin Durant otišao u Brooklyn, da nema ni Klaya Thompsona, trenutno ni Draymonda Greena i D’angelo Russell (trebao bi se vratiti protiv Minnesote), da su bivši i Shaun Livingston i Andre Igoudala, sasvim je legitimno pitanje hoće li ovu sezonu Warriorsi – tankirati. 

– To je suprotno svemu za što se zalažemo. Borit ćemo se kao ludi, razvijati svoje mlade igrače, učiti kako pobjeđivati. Ne možeš postati bolji trudeći se da izgubiš. Nikad nećemo prihvatiti poraze – govorio je prije nekoliko dana većinski vlasnik Joe Lacomb.

Međutim, trenutna petorka Warriorsa koju čine Robinson, Paschall, Cauley-Stein, Poole i Bowman “zvuči” dovoljno slabo da ni ne moraju tankirati da bi gubili. Što je prilično tužno za prošlosezonskog finalista i nekoliko godina unazad najbolju momčad na svijetu…

Source link