Argentinski nogometaš i stoper Manchester Cityja Nicolas Otamendi poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža, a sada smo saznali da obožava i serije koje je dao istetovirati na svoje tijelo.

Otamendi je igrao za svoj City protiv Atalante, a nakon utakmice je skinuo dres i fotografi su imali što za zabilježiti. Na njegovim leđima osvanuo je glumac Bryan Cranston iz sjajne serije ‘Breaking Bad’, a pokraj njega je svoje mjesto pronašao i glumac Cillian Murphy iz megapopularne serije ‘Peaky Blinders’. 

Argentinski nogometaš je očito zaljubljen i povijest, tako da je istetovirao na sebe i lika iz serije ‘Vikinzi’. Zaista, njegove tetovaže su nas ostavile bez teksta i tattoo majstor je zaslužio barem neku stimulaciju za odlično obavljen posao.

– Ljudi me oduvijek ispituju za tetovaže. Prvu sam napravio kada sam imao 14 godina i svaka ima neko posebno značenje za mene. Istetovirao sam lica od brata i svoje djece, a tu je također i moj djed. Većina tetovaža je osobne prirode, ali ako vidim nešto što mi se svidi, zašto ne bih to istetovirao – rekao je Argentinac prije par godina za Independent.

Njegov City je remizirao kod Atalante 1-1 i propustio priliku da već u 4. kolu osigura osminu finala Lige prvaka. Osim sjajnih tetovaža nakon utakmice, Otamendi je i tijekom susreta pokazao svoje nogometno znanje. 

Source link