Home viral Ljubav vojnika i psa: Pronašli su jedan drugog u Afganistanu

Ljubav vojnika i psa: Pronašli su jedan drugog u Afganistanu

19
0
Ljubav vojnika i psa: Pronašli su jedan drugog u Afganistanu


Ispovijest hrvatskog vojnika koji je u Afganistanu pronašao svog najboljeg prijatelja, psa kojeg naš ratnik i spašava iz pakla te zemlje, moći će sljedećeg vikenda u Zagrebu čuti svi posjetitelji konferencije Real Dog Conference, stručnog skupa namijenjenog dobrobiti pasa.Zagreb će tako drugu godinu zaredom ugostiti najbolje domaće i inozemne stručnjake za pse, ljude koji znaju što psi i misle o nama, što psi osjećaju, ali i one koji će reći kako psima pomoći, kako ih spasiti od boli, a ponekad i od – čovjeka. 

Druga Real Dog Conference održat će se 16. i 17. studenog u prostorima Nove Galerije u Zagrebu. Konferenciju organizira Udruga za dobrobit i zaštitu pasa Indigo pod medijskim pokroviteljstvom 24 sata.


Foto: PxhereRiječ je o jedinoj konferenciji čiji su glavni ciljevi dobrobit i zaštita pasa te poticanje odgovornog i aktivnog vlasništva o čemu će se moći više naučiti i poslušati od stručnjaka poput trenera, biheviorista, veterinara te mnogih drugih vrsnih poznavatelja ove životinjske vrste.

Shvaćanje psećih potreba izuzetno je bitan korak za uspješan suživot psa i čovjeka te, na koncu, trajno smanjenje broja napuštenih pasa i pasa lutalica.
Zagreb: Konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa u Hrvatskoj | Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL


Konferencija će se održati 16. i 17. studenogaOsim hrvatskog vojnika, koji će na konferenciji sudjelovati zaštićena identiteta, na konferenciji će predavanje održati i Neven Kovačević, stručnjak koji već 26 godina radi sa psima, posebno je bio angažiran u obuci službenih pasa, ali je radio i s kućnim ljubimcima te, između ostalog, organizirao projekt “Pas građanin” 2003. godine.
Zagreb: Konferencija o zaštiti i dobrobiti pasa u Hrvatskoj | Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL


Predavačica Dunja Kovač i organizatorica Dora PeršiZa sve će posjetitelje biti osigurana hrana i piće te domjenak nakon prvog dana konferencije kako bi i neslužbeno mogli popričati i pobliže se upoznati s organizatorima i gostima konferencije. Više o predavačima i samoj konferenciji možete saznati na ovom LINKU, a karte su dostupne za kupnju putem sustava ENTRIO.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.