[ad_1]

Može li se Premier liga razriješiti već u nedjelju? Ne, naravno da ne može premda bi Liverpool otišao na velikih devet bodova prednosti svlada li na svom Anfieldu najvećeg (i jedinog) konkurenta Manchester City.

– Čujem da ljudi pričaju kako će sve biti gotovo ako izgubimo, ali zaboravljaju još koliko se još ima igrati do kraja – najveću je istinu rekao Pep Guardiola koji će se morati osloniti na Claudija Brava jer je Ederson ozlijeđen.
Aston Villa v Liverpool - Premier League - Villa ParkIPAK NEĆE ODUSTATI


Klopp mađioničar: ‘Redsi’ će u dva dana igrati dvije utakmice


– Vjerujem u njega u potpunosti. S njim na golu osvojili smo Liga kup i FA kup, a on je osvojio s Čileom i Copa Americu. Zbog svega toga mora mu se ukazati poštovanje. 

A više od poštovanja prema Guardioli ima Jürgen Klopp.

– Ne mogu imati više poštovanja prema njemu nego što trenutno imam. Poznajem ga toliko dugo, za mene je i dalje velika stvar što mogu biti njegov protivnik. Za mene je on najbolji trener na svijetu, a mi imamo šanse za pobjedu protiv njegove momčadi. Znam da će biti jako teško, ali je moguće. A to je za mene dovoljno – rekao je Nijemac i pritom ostao skroman.

– Svjesni smo da je ovo velika utakmica, cijeli svijet će gledati, a mi je igramo. Teško da možemo biti ponosniji u ovoj situaciji.

Dakle, nedjelja, 17.30, Sportklub 1. Ne dajte da vas itko ometa.[ad_2]

Source link