Home Hrvatska Milojko želi razvod, a Milijana traži utjehu u krilu robijaša…

Milojko želi razvod, a Milijana traži utjehu u krilu robijaša…

33
0
Milojko želi razvod, a Milijana traži utjehu u krilu robijaša...


Nakon što je nedavno, u srpskom reality showu ‘Parovi’, prevarila 53 godine starijeg supruga Milojka s bivšim robijašem Nemanjom Stamatovićem Žapcem, Milijana (21) je ponovno šokirala gledatelje. Naime, mladu reality zvijezdu brine zajednička imovina koju ima u braku s Milojkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije nego što su izgovorili sudbonosno ‘da’, kontroverzni par je preuredio kuću u Pilatovićima i na nju ‘utukao’ nekoliko stotina tisuća kuna, a čini se kako zbog Milijaninih prevara, Milojko razmišlja o tome da mladoj supruzi ništa ne ostavi, s obzirom na to da je ionako sva imovina njegova. – Hoćeš da nazovemo Radoja sutra da mi prepišeš imovinu? Ne moraš kuću, možeš stan! Neću više da me za*ebava i provocira – poručila je Milijana svojem suprugu koji je zbog njezinih prevara u showu počeo štrajkati glađu. Milojko je bio zgrožen njezinim ponašanjem pa je čak spomenuo da želi razvod. 

– Ti si mrtva za mene i doviđenja, života mi! – odgovorio joj je Božić, a Milijana je u tom trenutku zagrljaj potražila kod ljubavnika Žapca kojem je sjela u krilo te su izmjenjivali strasne poljupce, dok je Milojko ostao sam. Podsjetimo, Milijana je nedavno imali seksualni odnos s Žapcem dok je Milojko spavao krevet do njih. Nemanja je u šestom desetljeću života, a u show je došao iz zatvora gdje je odslužio kaznu od deset godina. Ovo nije prvi put da je Milojka supruga javnog prevarila. Prije nekoliko tjedana, tijekom zabave u vili Parova, novopečeni supružnici započeli su žestoku svađu zbog provokativnih fotografija Milijane u krevetu s Milojkovim rođakom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.