Paige VanZant (25) je početkom siječnja bila bolja od Rachel Ostovich (28) u ‘borbi ljepotica’, a ni jedna ni druga se nakon toga nisu vraćale u oktogon. Ipak, bliža je povratku borkinja s Havaja koja je na Instagram profilu objavila video s treninga.

POGLEDAJTE VIDEO

Ostovich je u spomenutoj borbi izgubila polugom na ruci sredinom druge runde. a sve se to dogodilo dva mjeseca nakon što je Ostovich bila žrtva obiteljskog nasilja. Podsjetimo, tada je prema izvještaju policije u Honoluluu, otvorena istraga zbog fizičkog napada drugog stupnja u kojem su sudjelovali žena i muškarac od 27 godina koji je okarakteriziran kao napadač. 

– Žrtva je zadobila ozljede glave i radi njih je primljena u bolnicu – izjavila je glasnogovornica policije Sarah Yoro koja je potvrdila da je premlaćivanju havajske borkinje prethodila žestoka svađa, a sumnja se da joj je ozljede nanio suprug.Arnold Berdon koji se također bavi MMA-om.

 Ostovich je,u bolovima prevezena u bolnicu gdje joj je utvrđen prijelom orbitalne kosti.

Berdon je borac bantam kategorije koji se bori u Titan FC-u. Iako je prvotno bilo rečeno kako se borba između nje i VanZant neće održati u dogovorenom terminu, Ostovich je ušla u oktogon i izgubila. Nakon toga nije objavljivala mnogo slika s oktogona ili sa treninga, ali u zadnje je vrijeme dala prve naznake povratka u oktogon.

Source link