Sader Issa (21), student treće godine stomatologije iz Sirije toliko je ponosan na svojeg oca Jada da na društvenim mrežama opisuje njihov odnos, odrastanje uz njega i sve one male stvari koje život čine velikim i važnim. Kaže da ništa ne bi mijenjao jer je zahvaljujući njemu postao čovjek kakav je danas. Njegovo iskustvo je primjer svima da ljubav unutar obitelji može pobijediti sve predrasude i probleme.
POGLEDAJTE VIDEO o malim pankerima sa sindromom Down:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Ponosan sam na svoje korijene, na svojeg oca koji ima sindrom Down, na svoju majku i svoje djetinjstvo koje mi je bilo prepuno ljubavi i nježnosti. Moj otac je uvijek pokušavao učiniti sve da imam djetinjstvo kao i ostala djeca. Uvijek me pokušavao odgajati na najbolji mogući način – rekao je ovaj mladić i dodao da su kao obitelj gradili odnos pun ljubavi, poniznosti i jednostavnosti i uspjeli se othrvati sa svim nevoljama u trenucima kada se nisu baš najbolje slagali.

Objavljuje Sader Issa u Subota, 15. lipnja 2019.

Kaže kako je svjestan da je roditeljska ljubav najvažnija za svako dijete pa je tako bila i za njega. Otac mu radi u mlinu u blizini kuće gdje žive, a Sader mu pomaže i pravi mu društvo dok radi. Vode normalan život, ljudi ih, kaže, poštuju i tretiraju  njegovog oca kao bilo kojeg drugog susjeda i poznanika.

Objavljuje Sader Issa u Petak, 27. rujna 2019.

– Moj otac mi je uvijek bio najveća podrška kada mi je to bilo najpotrebnije – dodao je.
Njegov otac je toliko ponosan na svojeg sina da ga svugdje sa ponosom predstavlja: ‘To je moj sin, doktor’. 

Objavljuje Sader Issa u Petak, 27. rujna 2019.

– Mojem predivnom ocu se u tim trenucima oči napune radošću i zadovoljstvom kao da želi reći: ‘Da, imam sindrom Down, ali odgojio sam ovog čovjeka i učinio sve što je bilo u mojoj moći kako bi postao liječnik i pomagao drugima’ – rekao je Sader i dodao da planira napraviti dokumentarni film o svojoj obitelji, prenosi Bright Side.

‘ONA JE MOJA SREĆA’

Posvojio curicu s Downom koju je 20 obitelji odbilo prihvatiti

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM: