Home Sport Trener o Goerges: Kao Karlović sa velikim grudima

Trener o Goerges: Kao Karlović sa velikim grudima

11
0
Trener o Goerges: Kao Karlović sa velikim grudima


Slušaj, ona je kao Karlović s velikim grudima ili tako nešto. Ali slušaj, neće cijelo vrijeme tako servirati, ohrabrivao je Misaki Doi (28) trener Christian Zahalka. Taj joj je ‘savjet’ pomogao da dođe do prvog seta (7-5), ali Japanka je na kraju ispustila meč izgubivši sljedeća dva seta (6-1, 6-3).


Foto: Danielle Parhizkaran/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLPri rezultatu 5-4 u prvom setu, Japanka je pozvala trenera na teren koji ju je ohrabrio i nasmijao svojom izjavom te je ona na kraju pobijedila 7-5 u prvom setu. Tko zna što joj je točno prolazilo kroz glavu na ovakve riječi trenera, ali na kraju krajeva – imalo je pozitivan utjecaj. Bar u tom setu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Onda se probudio Karlović, pardon Goerges, koja je pomela Japanku u drugom setu sa 6-1, dok je u trećem setu s rutinskih 6-3 pokazala da u sebi ima taj doktorski štih – ne odustaje i voli pobijediti preokretom. Njemicu je takav način igre doveo do nekad devetog, a danas 26. mjesta na ljestvici te do polufinala Wimbledona i sedam osvojenih turnira u karijeri. 
Tennis: Rogers Cup | Autor: Dan Hamilton/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Dan Hamilton/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLOna će u drugom kolu igrati protiv Sorane Cirstee za koju bi Zahalka također vjerojatno imao neku opasku na temelju izgleda, ali ovaj je put može reći samo za svoju dušu jer je njegova igračica ispala.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.