[ad_1]

Nedavno napadnuti nogometaš Arsenala Mesut Ozil svoj je dom pretvorio u “malu Tursku”. Od namještaja do ukrasa, potrudio se da njegov dom u Londonu u potpunosti odiše duhom Turske. Kuća vrijedna 10 milijuna dolara stavljena je na prodaju, a prije nego što u nje useli novi vlasnik, Ozil se pohvalio svojim predivnim domom. 

Dnevna soba u kojoj igrač Arsenala ne provodi puno vremena uglavnom služi za dolazak gostiju, tj. njegovih suigrača. Ondje se druže i opuštaju na velikoj kutnoj garnituri, a Mesut se pohvalio kako je taj lijepi komad namještaja u njegov dom stigao ravno iz Turske. 


Foto: Youtube/ScreenshotVrata sobe imaju i prepoznatljiv logo slavnog nogometaša s njegovim inicijalima u zlatnoj boji. 


Foto: Youtube/ScreenshotOsim igranja velikog nogometa na najpoznatijim travnjacima svijeta, Ozil voli igrati nogomet i preko malog ekrana pa je tako jednu prostoriju namijenio igranju igrica, točnije PES-a, a dobro poznatu igricu njemački reprezentativac igra preko ekrana koji zauzima cijeli zid.


Foto: Youtube/ScreenshotZidovi njegovog doma ukrašeni su slikama sultana, a mnoge žene bi mu zasigurno zavidjele na ormaru za obuću. Doduše, Mesut ga je napunio tenisicama, a ne štiklama, no prostor u njemu je zasigurno za zaljubiti se.


Foto: Youtube/Screenshot

[ad_2]

Source link