Kad je već slomio CR-a i izborio plasman na Euro, pa zašto ne bi zaokružio prekrasni tjedan? Mlada nada ‘građana’ Oleksandr Zinčenko, kleknuo je na nacionalnom stadionu u Kijevu i zaprosio novinarku Vladu Sedan (22) koja je rekla da.

Foto: Instagram

– Najvažnije da u mome životu – napisao je oduševljeni Zinčenko na Instagramu.
Zaprosio je novinarku ispred tri ogromna buketa crvenih i bijelih ruža, a dva dana prije oduševio je u njezinom javljanju uživo nakon velike pobjede protiv Portugala (2-1). Vlada ga je pokušala intervjuirati, ali on je odlučio napraviti pravi šou. Plesao je i galamio, a čak je i prekinuo intervju sunarodnjaka Andrija Jarmolenka koji je išao uživo iz televizijskog studija. 

Watch Zinchenko hug stunning TV presenter Wag and storm studio as Man City star celebrates Ukraine qualifying for Euro 2020 with win over Portugal https://t.co/OX7ZREdioB
— Sun Sport (@SunSport) 15. listopada 2019.

Podsjetimo, Zinčenko se svojim ‘ispadima’ već proslavio kada je u obraz poljubio Vladu nakon velike pobjede Ukrajine nad Srbijom 5-0 ovoga ljeta. Upravo je za buduću gospođu Zinčenko rekao da bi svi trebali prolazak na Euro proslaviti tako da vode ljubav cijelu noć. A on je i tome dodao dimenziju više.

UTRČAO U TV STUDIO

Zinčenko: Ljudi, vodite ljubav cijelu noć, Ukrajina je na EP-u!

 

 

💕
Objavu dijeli Vlada (@v.lada_sedan) Srp 30, 2019 u 12:41 PDT