[ad_1]

U petak počinje nova nagradna igra u kojoj uz samo deset nagradnih kupona iz tiskanog izdanja 24sata možete osvojiti fantastičan automobil – Hondu HR-V.

Honda HR-V je Crossover coupe-a i SUV-a s najboljim značajkama oba tipa automobila. Ima snažan izgled zbog izraženih branika i prednje maske dok isijava sportski stil svojim izraženim linijama i skrivenim ručkama zadnjih vrata. Moć HR-V-a nije samo u izgledu. Sva njegova poboljšanja imaju svoju svrhu. Čak ga i njegove isklesane linije čine aerodinamičnijim, što osigurava laku i ekonomičnu vožnju.HR-V je briljantno dizajniran kako bi se prilagodio okolini. HR-V je savršeno usklađen s vašim životom – kombinacija udobnosti, stila i vrhunske ekonomičnosti. Pruža vam najbolje od svega; izvrsnu upravljivost i vrhunsku ekonomičnost.

Od petka, 18. listopada do nedjelje, 27. listopada, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U ponedjeljak 28. listopad i utorak, 29.listopada 2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 700, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Zaigraj i osvoji sjajnu Hondu”.

Niti jedna kuverte koja u sebi sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 12. studenog 2019., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Zaigraj i osvoji sjajnu Hondu”, koja se održava u jednom kolu od 18. 10. do 27.10. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

 [ad_2]

Source link