[ad_1]

Znanstvenici iz SAD-a vjeruju da je seks bolji u vezi zato što seks i ljubav idu ruku pod ruku i ništa se ne može usporediti s pravom romantikom.

Prema timu znanstvenika sa Sveučilišta Florida – iako ideja o partneru za jednu noć možda i zvuči primamljivo i interesantno (na papiru), to je jedno “veliko gubljenje vremena.

Istraživanje koje je provedeno na preko 1000 žena u dobi između 18 i 71 godina prikazalo je da su žene u dugoročnim vezama u prosjeku doživjele oko 15% više orgazama od onih koje nisu u vezi.

Možda te zanima…10 najčešćih ženskih laži o seksu

Psiha i seks
Dakle, studija je otkrila da su žene koje su imale seksualne odnose s predanim partnerima uživale u navedenom iskustvu mnogo više, prenosi Daily Mail.

Navedeni rezultati mogu se pronaći u radu vodećega istraživača Vala Wongsomboona – “Women’s Orgasm and Sexual Satisfaction in Committed Sex and Casual Sex: Relationship Between Sociosexuality and Sexual Outcomes in Different Sexual Contexts.”

Razgovarajući o mogućim objašnjenjima nalaza, psihoterapeut Phillip Hodson zaključio je da je seksualno zadovoljstvo žena možda kompliciranije od samoga čina fizičkog uživanja.”Moguće objašnjenje je da su ženama potrebniji sofisticiraniji dodiri i senzualnost od običnog standardnog fizičkog odnosa da bi dosegle vrhunac. Također, veći rizik je upuštati se u seksualne odnose s partnerom za jednu noć zbog mogućnosti da ostanu trudne i same u odgoju djeteta.”

Možda te zanima…Je li krvarenje nakon analnog seksa normalno?

Psiha i seksSeks-Partneri
Možda te zanima…Koliko puta dnevno žene razmišljaju o seksu, a koliko muškarci?

Psiha i seks


[ad_2]

Source link