[ad_1]

Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca iz Srbije postale su popularne kad su prije desetak godine ‘gostovale’ u emisiji ‘Besne gliste’. Curice su tada imale samo četiri godine, a internetska senzacija postale su rečenicom ‘Bože, Petra!’. Ona im je, kažu, obilježila život. 

Foto: screenshot/

– Postala sam baš popularna. U početku sam se puno fotografirala s ljudima, na ulici me pitaju, ali prije je bilo više – rekla je Natalija, koja je izgovorila tu rečenicu.
POGLEDAJTE VIDEO:

Djevojčice sada idu u osmi razred osnovne škole, a osim Natalije, u školi prepoznaju i ‘pravu’ Petru. Natalija nije mogla vjeroavti da bi se njena prijateljica ošišala i tako postala ‘ćelava’. 

Foto: screenshot/

– I dan danas me u školi djeca pitaju jesam li ja ta ‘Bože, Petra’. Šale se na taj račun, sad mi to malo i smeta, ali tada sam to voljela i bilo mi je zanimljivo to što ću biti popularna – izjavila je Petra. 

Foto: screenshot/

Video se na YouTubeu može naći na nekoliko kanala, ali onaj ‘originalan’ pogledan je preko 3,3 milijuna puta. Tema emisije bili su frizeri, a Natalija je oduševila rečenicom:
– Da sečeš kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!

Foto: screenshot/

Pored toga, Natalija je nasmijavala gledatelje i zbog toga što nije prestajala pričati. Tako ‘jadna’ Petra gotovo da i nije mogla doći do riječi, ali Natalija joj je cijelo vrijeme govorila: ‘Mogu li sad malo ja da pričam?’. 
POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 
 

[ad_2]