Moja momčad nije ni došla na utakmicu. Mi smo igrali kao zečevi, nismo bili odgovorni, ne sjećam se više koliko, ali pet-šest pogrešaka smo sami napravili i dali Hrvatskoj priliku za golove. Očito je da su moji igrači bili pod pritiskom, ali predavali smo loptu protivniku i prije pritiska. Previše pogrešaka smo napravili, odigrali smo najgoru utakmicu do sada od kad sam ja izbornik, rekao je izbornik Mađarske.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Marco Rossi teško je pronalazio riječi opravdanja za visok poraz svoje reprezentacije na Poljudu (3-0).
– Protivnik je posve drugi nivo od nas, ali način na koji smo izgubili navijači neće razumjeti. Da smo igrali i borili se i izgubili, to bi bilo nešto posve drugo. Neću tražiti krivca, ja sam kapetan dvog broda, i i svi snosimo jednaku odgovornost. Ne znam čega se trebaju bojati, navijača, pa ne igraju navijači, pritiska, pa Modrić je bio 30 metara daleko kad je krenuo u pritisak, bilo je vremena za bolju odluku – rekao je Rossi i dodao:
– Kako smo igrali i kako smo izgledali, teško je vjerovati da ćemo se plasirati dalje. Ne moramo gledati druge i kako su drugi igrali i osvajali bodove, nego sebe, moramo vidjeti koje smo mi pogreške napravili, pogreške kakve se ne događaju momčadima trećeg ranga. A za tri dana moramo igrati protiv Azerbajdžana.

PREDSJEDNICA U DELIRIJU

Poljud mu skandirao, a Kolinda kaže: Jakov je izdržao i još će!

– Može se izgubiti od Hrvatske 3-0, izgubila je i Slovačka 4-0, ali ne ovako, ne na ovakav način. Atmosfera u svlačionici je kao na sprovodu, slično je bilo i protiv Slovačke, ali protiv Slovačke smo igrali, a večeras nismo. No za prolivenim mlijekom se ne smije plakati, treba ići dalje – zaključio je Talijan na klupi Mađarske.