Svjetski dan mentalnog zdravlja održava se 10. listopada, a ovogodišnji fokus jest na prevenciju samoubojstva.

Ed Sheeran i princ Harry  – “World’s two most famous redheads” kako ih nazivaju strani mediji – odlučili su surađivati na posebnom projektu. Na Svjetski dan mentalnog zdravlja objavili su video potpore za sve  – za one koji trenutno imaju psihičke poteškoće, ali i za druge kako bi pomogli u prevenciji, ranom prepoznavanju i ranoj intervenciji kod mentalnih poteškoća.

Ja i princ Harry želimo osigurati to da ne samo danas nego i svaki dan, paziš na sebe, svoje prijatelje i one oko sebe. Ne moraš patiti u tišini – podijeli kako se osjećaš, pitaj druge kako su oni i slušaj njihov odgovor, budi spremna zatražiti pomoć kad ti zatreba i znaj da smo svi zajedno u ovome“, napisao je Ed Sheeran ispod objavljenog videa.

Možda te zanima…Ljudi koji češće plaču mentalno su snažniji

Psiha i seks
Video je snimljen na humorističan način. Na početku videa može se vidjeti Ed Sheeran kako skraćuje bradu i priprema se za razgovor s princom Harryjem, a zatim odlazi do njegovih ulaznih vrata koje kao melodiju ulaznog zvona imaju melodiju pjesme God Save the Queen, nakon čega vojvoda od Sussexa otvara vrata i pozdravlja poznatog pjevača.

Svjetski dan mentalnog zdravlja održava se 10. listopada, a ovogodišnji fokus jest na prevenciju samoubojstva.

Možda te zanima…10 minuta tjedno za mentalno zdravlje

Psiha i seks
Source link