Home Zdravlje Ova aplikacija danas nudi besplatnu godišnju članarinu

Ova aplikacija danas nudi besplatnu godišnju članarinu

8
0
Ova aplikacija danas nudi besplatnu godišnju članarinu


Zbog problema s mentalnim zdravljem možeš se osjećati bespomoćno, ali uz korištenje terapije lijekovima ili jednostavnog razgovora, neke male promjene u tvojem načinu života također bi mogle pomoći.

U znak današnjeg obilježavanja Svjetskoga dana mentalnog zdravlja (10. listopada) aplikacija Beeja Meditations svojim korisnicima samo danas nudi besplatnu godišnju članarinu, koja inače košta 180 funti. 

Mi smo također preuzeli i isprobali aplikaciju koja je bila besplatna za skidanje u App Storeu.

Aplikacija Beeja Meditations svojim korisnicima nudi hibridnu metodu meditacije koja pomaže u sprečavanju eskaliranja misli i promicanju osjećaja smirenosti, prenosi Cosmopolitan. Aplikacija, nadalje, nudi i druge korisne stavke, uključujući praćenje raspoloženja, časopis i odjeljak o mudrosti koji će ti pomoći da saznaš više o svom tijelu i smanjiš simptome depresije i tjeskobe.


Foto: Guliver/ShutterstockMeditacija u 21. stoljeću je MUST HAVE“, rekao osnivač aplikacije, stručnjak za meditaciju Will Williams,”ona pomaže da se napuniš kroz dan, unosi bistrinu i smirenost – omogućava ti da budeš osoba kakva si oduvijek željela biti.

Meditacija koja se svakodnevno prakticira omogućava ti pristup stanju toliko fiziološki i neurološki dubokim da se um, tijelo i živčani sustav mogu početi obnavljati od napornih učinaka modernog življenja“, dodaje Williams.

Možda te zanima…10 minuta tjedno za mentalno zdravlje

Psiha i seks
 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.