Home Hrvatska Home VIDEO: NEVJEROJATNA NESREĆA U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Avion se zapleo u kabel žičare...

VIDEO: NEVJEROJATNA NESREĆA U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Avion se zapleo u kabel žičare i okrenuo se: Pilot ispao i čudom preživio

6
0
VIDEO: NEVJEROJATNA NESREĆA U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Avion se zapleo u kabel žičare i okrenuo se: Pilot ispao i čudom preživioMaleni putnički avion ostao je viseti na kabelima žičare nakon što se tijekom leta nekako uspio zaplesti u njih, piše BBC.

Do nesreće je došlo u Italiji, na njezinom krajnjem sjeveru u blizini granice sa Švicarskom, a iako je pilot izbačen iz aviona, prošao je samo s lakšim ozljedama te se nalazi u bolnici. Jedini putnik u avionu izvukao se bez ozljeda, piše BBC.

Policija istražuje što je uzrok ove bizarne nesreće, a lokalna gorska služba spašavanja, čiji su pripadnici pokrenuli spasilačku operaciju, objavila je snimke s mjesta događaja.

Inače, ovo nije prva “zračna akrobacija” koja se ove godine dogodila u Alpama – naime, u siječnju je procurila snimka spašavanja skijaša u Francuskoj, tijekom koje je bio angažiran helikopter.

Pilot je tijekom te operacije helikopter nosom doslovno “naslonio” uz planinu zbog užasno nepovoljnih vremenskih uvjeta.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.