Home Hrvatska Što joj je s nogama? Sumnja se da je Sunita inscenirala lomove

Što joj je s nogama? Sumnja se da je Sunita inscenirala lomove

6
0
Što joj je s nogama? Sumnja se da je Sunita inscenirala lomove


Pred Tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanskog kantona Hercegovačko-neretvanskog kantona misica Sunita Hindić-Bošnjaković (21) u subotu je dovezena u invalidskim kolicima, s obje noge u gipsu. Sumnjiči ju se da je ubila ugostitelja Nina Ivankovića (55), u mjestu Buna pokraj Mostara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sunita je pucala u Ivankovića, a potom je, prema vlastitom priznanju, skočila s trećeg kata “Ville Ivanković” nakon što je shvatila da je “igrajući se pištoljem” ubila čovjeka. Tvrdi da je skočila u rijeku Bunu i pri padu polomila obje noge, ali njezina je verzija priče odmah bila sumnjiva. Najprije zato što se između objekta i rijeke nalazi dvoetažna terasa, a zatim i zbog činjenice da je unatoč lomovima uspjela pobjeći do Travnika.

Iako su liječnici odmah u subotu u bolnici “Dr. Safet Mujić” u Mostaru uistinu potvrdili njezine lomove, oni su i dalje glavni misterij u čitavom slučaju i mnogi u Bosni i Hercegovini sumnjaju da je čitava priča inscenirana.
SUNITU ISPITALI U MOSTARU


Prva izjava misice: Sve je bilo slučajno, nisam ga htjela ubiti


Ponovno će joj pregledati lomove na nogama

Suniti je zbog bijega određen jednomjesečni pritvor, a odmah se tome usprotivila njezina odvjetnica Nada Dalipagić uz objašnjenje da “osumnjičena sa slomljene obje noge nema gdje pobjeći”. Misica je smještena u Kazneno-popravni zavod (KPZ) Mostar, u kojem se ženske osobe u nalaze samo u iznimnim slučajevima, a u zgradi uopće nemaju uvjete za osobe s invaliditetom, piše Dnevni avaz.

Zbog svih sumnji u četvrtak će liječnici ponovno pregledati Sunitu, a na kontroli će utvrditi treba li joj operacija. Njezina odvjetnica Dalipagić tvrdi da su tvrdnje da nema ozljeda nogu, smiješne.
UBOJSTVO IZ STRASTI


Atraktivna Sunita prišuljala mu se s leđa i izrešetala ga?


– Ponovo je bila na pregledima, a kolika je ozbiljnost prijeloma dovoljno govori i činjenica da je operativni zahvat u jednoj od mostarskih bolnica već zakazan – izjavila je odvjetnica za Klix.ba.

Podsjetimo, Sunita Hindić-Bošnjaković optužena je da je u petak hicima iz vatrenog oružja ubila mostarskog ugostitelja Ninu Ivakovića, vlasnika “Ville Ivanković”. Policija je odmah blokirala dio grada u kojem živi, a zbog sumnji da se dala u bijeg su blokirali ceste prema Sarajevu. Navečer se sama predala policiji u Turbetu kod Travnika, a u Mostar je stigla s nogama u gipsu. Istražiteljima je prilikom ispitivanja rekla kako nije namjeravala ubiti Ivankovića, nego “se samo malo igrala pištoljem”.
OTAC FATALNE SUNITE:


‘Nismo se najbolje slagali, ali sumnjam da je u stanju ubiti…’


Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.