Home Hrvatska Home POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM ‘Imam tri sina, ali jednog od njih volim...

POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM ‘Imam tri sina, ali jednog od njih volim više od drugih. Mi imamo posebnu vezu koju nitko ne može dostići…’

8
0
POZNATA GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM 'Imam tri sina, ali jednog od njih volim više od drugih. Mi imamo posebnu vezu koju nitko ne može dostići...'Jaime Pressly (42) izjavila je da ima ‘omiljeno’ dijete i time izazvala lavinu ljutitih komentara. 

Glumica ima troje djece, 12-godišnjeg Deza i jednogodišnje blizance Lea i Lenona, ali kaže da s najstarijim ima ‘specijalnu povezanost koju nitko ne može dosegnuti’.

Uz fotografiju sa svojim prvorođenim napisala je: ‘Druženje sa sinom moje je najbolje vrijeme ikad. Da, rekla sam. Imam miljenika iako volim sve troje svoje djece svim srcem. Dez i ja imamo posebnu vezu jer smo odrasli skupa’.

 

Pratitelji su zgroženi i poručili su joj da će takvim stavom uništiti život svojoj drugoj djeci. Neki su je nazvali okrutnom.

“Žao mi je drugih dečki. Ne mogu ni zamisliti kako se osjećaju. Ovo baš kida srce”, napisala je jedna žena.

“Moja mama uvijek je imala favorita iako to nikad nije rekla. No, ja sam oduvijek znala. Drago mi je da nije i rekla. To je tužno”, iskrena je bila druga.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.