[ad_1]

Hrvatski prvak u futsalu Novo vrijeme Apfel korak je do plasmana u Elitnu rundu Lige prvaka nakon što je u susretu 2. kola skupine 6 Glavne runde u Makarskoj pobijedio armenski klub Leo sa 5-3.

Makarani su u susretu 1. kola svladali ciparsku Omoniju iz Nikozije sa 5-2, a večerašnjom pobjedom protiv Lea praktički su osigurali ulazak među 16 najboljih futsal momčadi ‘Starog kontinenta’.

Golove za hrvatskog prvaka zabili su Vedran Kazazić (6:08), Duje Bajrušović (21:44) i Igor Osredkar (24:10, 37:18, 39:59), dok su strijelci za armenski sastav bili Francisco De Campos (4:19, 28:54) i De Luiz Mota (39:53).

Hrvatskom prvak u petak još ostaje ogled protiv makedonskog sastava Shkupi i moralo bi se dogoditi čudo da ispusti prvu poziciju.

U Elitnu rundu među 16 najboljih momčadi Europe vodi samo prvo mjesto u skupini. (zb)

Nakon utakmice u Makarskoj došlo je do opće tučnjave, a intervenirala je i policija. Igrači armenskog Lea postajali su sve nervozniji kako se susret bližio kraju, a sve je eskaliralo kada je sirena označila kraj. Dvojica gostujućih navijača s tribina uletjela su u teren, stvar su pokušali riješiti redari, no morali su se boriti s armenskim igračima. Tek je ulazak policije na teren smirio opći metež. 

 [ad_2]

Source link