Na turniru na kojemu je prošle godine igrao finale protiv Novaka Đokovića Borna Ćorić ispao je odmah u prvom kolu. Izbacio ga je Rus Andrej Rubljev, a ništa se duže, nažalost, Zagrepčanin nije zadržao ni u konkurenciji parova.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

No to je bilo očekivano budući da su njemu i Kinezu Runhau Hui protivnici bili Lukasz Kubot i Marcelo Melo, ponajbolji par svijeta. Poljak i Brazilac dobili su sa 6-4, 7-5, a u završnici dvoboja Hua je izveo – potez meča. Barem što se tiče zanimljivosti publici.
Domaći je tenisač jedan return smjestio baš tamo gdje muškarce najviše boli, u nezgodno mjesto. Žrtva je bio Kubot koji se ostao valjuškati na podu, no početnu brigu brzo je zamijenio osmijeh kada je postalo jasno da je bol samo trenutne prirode.
Sreća za Kubota i Mela što su imali čak dva breaka viška, pa ih nije koštalo što je Poljaku trebalo još neko vrijeme da se potpuno pribere…
Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.