Kraljica sevdaha, Hanka Paldum (63), zabavit će zagrebačku publiku 14. listopada u Lisinskom i time proslaviti 45 godina glazbene karijere. Za Story je otkrila da čak i nakon toliko godina na sceni uvijek ima tremu.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

– Svaki je pravi umjetnik ima. To je doza odgovornosti i zabrinutosti kako će se sve odviti, kakva će biti atmosfera u publici, ali nakon prvih taktova na sceni, osjećam da ulazim u divno mirno more, kao da sam počela plivati – poručila je.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Hanka ima kćer Minelu te sina Mirzada. Ponosna je baka dvoje unučića prema kojima je, kaže, popustljiva. Priznaje kako za njezin mladenački izgled nije zaslužno vježbanje.
– Rijetko jedem slatko, stalno se krećem i trošim energiju na koncertima. Neprestana aktivnost daje mi poletnost i svježinu – rekla je. 

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Ova bosanskohercegovačka pjevačica jasno je dala do znanja što misli o estetskim operacijama.
– Ponekad me to žalosti jer se gubi identitet. Voljela bih tu istaknuti našu prekrasnu Sarajku, Amru Silajdžić-Džeko, koja može biti primjer ženama. Prirodna je, bez korekcija, čak ni obrve ne čupa. Ako je žena nesretna s nečim, u redu je da napravi malu korekciju. Žao mi je što su mnoge žene danas nesigurne i ne shvaćaju da ljepota zaista dolazi iznutra – zaključila je Paldum.
POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.