[ad_1]

Američka pjevačica Beyonce (38) posljednjih se godina sve rjeđe viđa u javnosti, međutim, kada se pojavi, sva pažnja usmjerena je na njezin modni odabir. Tako je u subotu na otvaranju studija redatelja Tylera Perryja (50) u Atlanti, kada se pripijenoj, šljokičastoj zlatnožutoj haljini s potpisom Yousefa Al Jasmija kojom je naglasila svoju figuru pješčanog sata.
POGLDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Glamurozni je izgled upotpunila visećim naušnicama s potpisom Anabele Chan te sandale s potpeticom. Kosu je zalizala u dugu pletenicu, a od šminke se isticao samo crveni ruž. Na gala večeri joj se pridružio i suprug Jay-Z (49), a Beyonce je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s događaja.

Foto: Instagram

Osim Beyonce i Jaya, na gala večeri su bile zvijezde poput Oprah Winfrey (65), Kelly Rowland (38) i Terrencea Howarda (50).

Foto: Instagram

Inače, nedavno je otac pjevačice, poduzetnik Mathew Knowles (67), ispričao o svojem raku dojke, zbog čega je Beyonce shrvana. Rak dojke u 99 posto slučajeva javlja se kod žena, a u muškaraca je vrlo rijedak. Međutim, nije nemoguć. Naime, poduzetnik i njegova bivša supruga Tina Knowles (65) mnogo su puta viđeni kako zajedno bodre Beyonce na njenim nastupima. Pjevačica je također mnogo puta rekla koliko im je svima važna obiteljska podrška, a Mathew je mnogo puta rekao da u potpunosti podupire svoju kćer.
–  Mislim da je ljepota njene kreativnosti i ono što je čini posebnom, a to je da se svi mogu poistovjetiti s njom. Svi smo mi nekada bili razočarani i prošli smo kroz proces žalovanja, ljutnje i razočaranja, a nakon toga i prihvaćanja oprosta – ispričao je.
 
 
 
 

[ad_2]