Miguel Antonio Mateu Lahoz, sudac iz Valencije, postao je glavni lik utakmice La Lige između Barcelone i Seville. Nije bila upitna pobjeda domaćina. Katalonci su dominirali susretom, a na kraju su slavili s čak 4-0. No, zanimljiv je detalj pred sam kraj utakmice kada je sudac podijelio čak dva crvena kartona od kojih će jedan, onaj Ousmana Dembelea, čini se, trajati duže od samo jedne utakmice. 

Ousmane Dembele u toj je utakmici morao napustiti teren kada je sucu prokomentirao crveni karton Ronalda Arauja.  Sučev je izvještaj pojasnio što je to toliko grozno rekao Francuz: 

–  Jako loše, jako si loš – rekao je Dembele sucu s četiri imena uz gestikulaciju rukama, stoji u izvještaju.

Ta se primjedba čini kao “med i mlijeko” nasuprot one  Diega Coste u prošloj sezoni kada je zaradio suspenziju od osam utakmica.  Pretpostavlja se da će Dembele također izvan travnjaka biti dulje od samo jednog susreta. 

Prošle je sezone igrač Deportiva La Corune,  Michael Krohn-Dehli rekao istu stvar u drugoligaškoj utakmici i dobio dvije utakmice suspenzije. Istom mjerom su kažnjeni i Gabriel Pires i Fabian Orellana.

Podsjetimo, od 88. minute Barca je igrala s dva igrača manje nakon što je Ronald Araujo ‘pocrvenio’ kao posljednji igrač obrane, dok je Dembele dobio drugi žuti zbog navedenog prigovora. 

 

Source link