Sammir je ponovno zaigrao u Zagrebu. Brazilac će ove sezone pokušati pomoći Lokomotivi da ostvari što bolji plasman u prvenstvu, a premijeru pred hrvatskim navijačima imao je u prošlom kolu protiv Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lokosi su odigrali 0-0, na gostovanju, Sammir odradio 20-ak minuta na terenu. A onda je dočekao i prvu domaću utakmicu i veliku pobjedu protiv Osijeka.

Naravno, bio je u prvoj postavi, odigrao čitavu utakmicu, šmekerski asistirao za pobjedu, a iako još uvijek čekamo poteze po kakvima ga pamtimo iz Dinama, razloga za slavlje itekako ima. Nakon pobjede se oglasio kratkom porukom na Instagramu i svima dao do znanja da će u Kranjčevićevoj od sada on krojiti pravila i da Lokomotivi nitko neće lagano uzimati bodove na njihovom terenu.

– Moj grad, moja igra, moja pravila – napisao je Sammir uz fotografiju s utakmice.

Osijek je u Kranjči stigao do ranog vodstva golom Mirka Marića u sedmoj minuti, ali Lokomotiva je do kraja utakmice preokrenula. Strijelci za izjednačenje, a zatim i za pobjedu od 2-1 bili su Halilović i Tolić. Ovom pobjedom Lokomotiva je preskočila Osijek za jedan bod i s 14 bodova drži treće mjesto.

– Zaslužili smo pobjedu iako je Osijek u jednom trenutku utakmice bi puno bolji. Grbić nas je spašavao sjajnim obranama… Tolić je odlučio utakmicu, ali Sammir je jednostavno prevaga. Takvog igrača sigurno nema u HNL-u – rekao je nakon utakmice trener Lokomotive Goran Tomić.

Source link