Predsjednički kandidat Miroslav Škoro i istaknuti član HDZ-a i saborski zastupnik Stevo Culej su snimljeni u ugodnom razgovoru uoči otvaranja Vinkovačkih jeseni. 
Podsjetimo, Culej i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava nedavno su pljeskali nakon što se na sastanku nekih građanskih inicijativa i Udruge branitelja dragovoljaca Vukovara, koji je održan u sjedištu zagrebačke HVIDRA-e, kritizirala Vlada Andreja Plenkovića. 
U petak je pak Culej snimljen u društvu Škore koji bi mogao biti “žestoki” protukandidat Kolindi Grabar Kitarović koju je HDZ i službeno podržao.

REAKCIJE NA PENAVU

‘Penava će znati pronaći mjeru, a ima pravo na nezadovoljstvo’

Iako ova fotografija ne mora značiti ništa, Culej je pak, podsjetimo, nedavno odgovorio na pitanje hoće li podržati Grabar Kitarović, kako on “ima svojeg kandidata”. 
Culej je u petak na pitanje novinara N1 Televizije koga podržava u predsjedničkoj kampanji rekao sljedeće: “Ja mislim da kampanja predsjednička nije ni krenula niti su se svi kandidati izjasnili da su takmaci u njoj. Pa stoga niti su se skupili potpisi da znamo za koga ćemo. Pa stoga ćemo mi povući desnu ručku i na desno.”