Home Hrvatska Home Megan Fox: ‘Odgajam sinove tako da smiju nositi haljine i biti ponosni…’

Megan Fox: ‘Odgajam sinove tako da smiju nositi haljine i biti ponosni…’

13
0
Megan Fox: 'Odgajam sinove tako da smiju nositi haljine i biti ponosni...'Holivudska glumica Megan Fox (33) gostovala je u talk showu ‘The Talk’ TV kuće CBS, gdje je između ostalog pričala o odgoju svoja tri sina, Journeyja (3), Bodhija (5) i Noah (6), koje ima s američkim glumcem Brianom Austinom Greenom (46). Meganin najstariji sin, tvrdi glumica, vrlo je zainteresiran za modu i ponekad u školu želi nositi haljine. 

Foto: Reuters/Pixsell

– Učim ih da se mogu odijevati i izražavati kako god to žele i da pritom budu samouvjereni. Moja djeca idu u liberalnu školu u Los Angelesu, ali i tamo im druga djeca govore stvari poput ‘dečki ne bi trebali nositi haljine’ ili ‘roza boja je za curice’. Želim im usaditi da se u takvom trenutku ne trebaju osjećati loše nego da s ponosom nose ono što žele – ispričala je Fox. 

Megan se proslavila ulogom Mikaele Banes u ‘Transformerima’ iz 2007., zarađivala je milijune, a onda – gotovo pa nestala. Nastavila je odabirati samo manje uloge, isključivo one koje su joj po svemu odgovarale i s kojima je bila sretna. Posvetila se humanitarnom radu i odgoju djece, a plijenila je pozornost u glavnom gradu Južne Koreje, gdje se pojavila na svečanoj promociji filma ‘The Battle of Jangsari’.

PRETJERALA S OPERACIJAMA

Megan Fox razbjesnila fanove: ‘Izgledaš kao plastična mačka’

Megan u filmu utjelovljuje lik Marguerite Higgins – Pulitzerom nagrađene ratne reporterke poznate po izvještavanjima s ratnih poprišta tijekom Drugog svjetskog, Korejskog i Vijetnamskog rata.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.