Nezaboravna noć. Nismo mogli zamisliti bolji debi. Hvala na ogromnoj podršci sa tribina, poručio je Dani Olmo svim navijačima Dinama i svojim pratiteljima objavom na Instagramu dan nakon pobjede nad Atalantom.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Upravo o takvim noćima je sanjao. S Dinamo je ispisao povijest prošle sezone, s mladom Španjolskom reprezentacijom se popeo na krov Europe, a nezaboravne večeri i pobjede u Ligi prvaka nešto su o čemu već dugo sanja. Mislili su gotovo svi da će otići s Maksimira, da će u pohod na Europu krenuti iz nekog drugog kluba, u redovima jednog od europskih velikana, ali Dani Olmo je ostao u Zagrebu.
I nije zažalio.
– Bila je to perfektna noć za otvaranje natjecanja. Uvijek sam htio igrati ovakvu utakmicu – rekao je Olmo u četvrtak novinarima kada je nakon treninga Dinama izašao pred njih ispod južne tribine. 

Dani je prerastao Dinamo. Barem tako mnogi misle, ali on je pokazao da vjeruje što ovaj klub na čelu s Nenadom Bjelicom može napraviti.
– Naravno da mi je drago što sam ostao u Dinamu. Jesam li prerastao klub? Igrač sam Dinama i svaku utakmicu ću davati sve od sebe za plavi dres – rekao je Olmo pa pohvalio suigrače:
– Svi dečki su odigrali odlično. Imamo sad HNL, a City je za dva tjedna. To je najteži protivnik, ali mi smo Dinamo – najavio je i pokazao da se, baš poput Nenada Bjelice i poput svojih suigrača ne bolji ni Manchester Cityja, A ni velikog Pepa Guardiole. Jer na njima će biti pritisak, Dinamo će uživati, kao što je uživao i protiv Atalante 18. rujna, datuma koji će ostati zapamćen u klupskoj povijesti po jednoj od najvećih pobjeda.