[ad_1]

U ponedjeljak su u Dubrovniku osvanuli lažni plakati na kojima je pisalo da na tržnici Gruž u utorak u 10 nastupa Mate Bulić (62). Pjevač je šokiran i osuđuje ovakav čin. 

Foto: Facebook

– Prijatelj me nazvao i rekao da se vidimo na mom nastupu 17. rujna. Rekao sam mu da nemam pojma o čemu govori pa mi je uslikao plakat. Moj tim i ja nismo mogli vjerovati, htjeli su možda nekako zaraditi tom laži – rekao je Bulić za 24sata i nastavio:
– Ovo nije fer ni prema meni kao glazbeniku ni prema ljudima koji su se ponadali da dolazim u njihov grad nastupati.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Na taj su zlobni čin odmah su reagirali na društvenim mrežama objavivši kako se radi o lažnoj obavijesti.
– Saznali smo da su se pojavili plakati za Matin koncert koji nije dogovoren s nama i za koji mi nemamo nikakve informacije. Ne bismo voljeli da netko očekuje Matu i bude razočaran, zbog nečije neprofesionalnosti i širenja lažnih informacija. Srdačno, tim Mate Bulića – naveli su u statusu.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Dio fanova je unatoč brzoj reakciji Matinog tima nasjeo na nečiju provokaciju i htjeli su doći na koncert ‘kralja dijaspore’. Razočarali su se kad su saznali da se to neće ostvariti.
– To nije normalno, ne daj se Mate. Netko prodaje nešto u 10 ujutro na tržnici pa privlači kupce na ovaj način. Danas ljudi svašta rade – komentirali su obožavatelji. 
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

[ad_2]