[ad_1]

Srijeda je na Maksimirskoj 128 predodređena za totalni spektakl. Hrvatski prvak se nakon tri godine vraća u elitno nogometno natjecanje, Ligu prvaka, a  skupini C nalazi se s Atalantom, Šahtarom i Manchester Cityjem. Upravo s talijanskom Atalantom u srijedu na zagrebačkom stadionu Dinamo igra prvo kolo. 

Tribine će biti krcate. Očekuje se 30.000 domaćih navijača, nasuprot oko 3.000 gostujućih za koje je predodređena tribina jug. Za sve one koji još nemaju kartu, preostalo je još nekoliko stotina na tribini sjever gore, budući da se zapad dolje raprodao u 27 minuta, a ubrzo nakon toga i istok i sjever dolje.

‘Modrima’ podrške zasigurno neće nedostajati, a što osim podrške navijača u srijedu očekuje Dinamov strateg Nenad Bjelica, pratite uživo s press konferencije koja počinje u 19.30.

-Bez zalaganja i želje mojih igrača uzalud nam je svaka analiza. Ipak, vjerujem da su moji igrači spremni i da ćemo to sutra demonstrirati na terenu – započeo je presicu Nenad Bjelica.

Na pitanje o najjačem protivničkom igraču, Dinamov trener govori:

– Pa mislim da je to Ilićić, koji je jako opasan, ima odličan udarac i dobar pas. Ali, tu su i Gomez, Pašalić i još neki igrači na koje moramo obratiti pozornost – kaže.

– Nikola Moro igrao je dobro, izašao je nakon 80. minuta. Olmo je s razlogom pošteđen u prvenstvenim utakmicama, želio sam ga spremiti za Ligu prvaka, a uz to sam htio i rotirati više igrača – rekao je Bjelica.

Uz trenera, susret je najavio  i Bruno Petković.

– Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, iskreno. Iako, prema najavama medija, euforiji koja se stvara, atmosferi, čini se da će to zaista biti jedna velika utakmica – započeo je dragulj Dinamove svlačionice.

POGLEDAJTE VIDEO:

 



[ad_2]

Source link