[ad_1]

Prvo kolo Lige prvaka hrvatski trener, Niko Kovač, otvara sa svojim Bayernom na domaćem terenu, a u goste mu dolazi beogradska Crvena Zvezda. Utakmica je na rasporedu u srijedu u 21 sat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Početak najelitnijeg nogometnog klupskog natjecanja, čini se, ne brine pretjerano Kovača. On je svoje dečke počastio slobodnim danom pred susret sa srpskim klubom, umjesto da imaju posljednji trening pred utakmicu. Prema pisanju medija, tu je odluku donio u dogovoru s kondicijskim trenerom, zaključivši da je bolje da se njegovi igrači odmore nakon derbija s Leipzigom igranim za vikend u njemačkom prvenstvu.
POGLEDAJTE VIDEO


‘U srijedu ćete vidjeti drugog Petkovića od onoga u Italiji…’


POGLEDAJTE VIDEO


Dinamovci spremni za spektakl na Maksimiru: Atalanta, pazi se


Moguće je da je to istina, a moguće je i da je Kovač siguran da je njegova momčad superiorna nad srpskom. Hrvat kaže – sve su podredili jednom igraču.

– Zvezda ima dobre igrače, ali glavna uloga namijenjena je Marku Marinu. Dobro se brane i igraju disciplinirano. Doći će i veliki broj njihovih navijača. Veselim se utakmici – rekao je na presici uoči utakmice trener Bavaraca.

Podsjetimo, Zvezda i Bayern do sada su se susretali pet puta, a 1991. godine su Srbi uspjeli čak i srušiti njemačkog velikana i ući u finale tadašnjeg Kupa europskih prvaka, a potom i postati prvaci Europe. Bayern je pobijedio dva puta, a isto toliko puta su odigrali egal. [ad_2]

Source link