[ad_1]

U sjedištu Međunarodne nogometne federacije u Zurichu održan je ždrijeb parova svjetskog klupskog prvenstva koje će se od 11. do 21. prosinca održati u Kataru.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Prvo će snage odmjeriti Al-Sadd i Hienghene Sport, a pobjednik tog dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv Monterreyja. Bolji iz tog susreta u polufinalu će igrati protiv engleskog velikana Liverpoola.
Na drugoj strani ždrijeba poznat je tek prvak Afrike (Esperance de Tunis). Ime najbolje južnoameričke momčadi doznat ćemo 23. studenog, a najbolje azijske momčadi dan kasnije.
Copa Libertadores je stigla do polufinala u kojem će snage odmjeriti argentinski velikani Boca Juniors i River Plate, te brazilski klubovi Gremio i Flamengo. Prve polufinalne utakmice su 1. i 2. listopada, a uzvrati 22. i 23. istog mjeseca. Finale je 23. studenog u čileanskom gradu Santiago.
Naslov klupskog prvaka svijeta prošle godine osvojio je Real Madrid pobijedivši u finalu Al-Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata sa 4-1.
ŽDRIJEB KLUPSKOG SP-A
1. kolo – 11. prosinca:Al-Sadd (Kat) – Hienghene Sport (Nova Kaledonija)
Četvrtfinale – 14. prosinca:Al-Sadd (Kat) / Hienghene Sport (Nova Kaledonija) – Monterrey (Mek) Prvak Azije – Esperance de Tunis (Tun)
Polufinale: 17. prosinca:Prvak Azije / Esperance de Tunis (Tun) – prvak Južne Amerike
18. prosinca:(Al-Sadd / Hienghene Sport) / Monterrey (Mek) – Liverpool (Eng)
Za 5. mjesto – 17. prosincaZa 3. mjesto – 21. prosincaFinale – 21. prosinca (fh)

[ad_2]