[ad_1]

Kada čujemo za Brazilca Gabriela Jesusa (22) odmah nam na pamet padnu one scene iz 2014. godine kada je uređivao brazilske ulice uoči Svjetskog prvenstva. Samo pet godina poslije, Gabriel nastupa za Manchester City i brazilsku nogometnu reprezentaciju i živi snove svakog klinca kojem je san jednog dana postati nogometaš.

Uz nogomet se naravno vežu i druge stvari poput silnog novca, skupih automobila, ali i lijepih žena. Gabriel Jesus je na društvenim mrežama predstavio novu djevojku koja je odmah očarala sve. On je nedavno prekinuo s curom, ali nije mu dugo trebalo da svojim pratiteljima predstavi novu.
Manchester City v SSC Napoli - UEFA Champions League - Group F - Etihad Stadium | Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELLNjezino ime je Fernanda Queiroz i sigurno kandidira za titulu misice Premier lige. Ona već godinama radi kao model, uspjela je osvojiti napadača Cityja, no sada će morati i osvojiti njegovu majku koja je dosta zaštitnički nastrojena prema svome sinu. Naime, Jesusova majka Vera je postavila neka pravila kojih će se nova izabranica njegovog sina morati držati.

– Djevojke moraju živjeti pod mojih pravilima i nema strasnog ljubljenja. Nema noćenja kod njega, samo ponekad… Nikada neću prihvatiti to da moj sin ne pokaže poštovanje prema tuđim kćerkama. Nijedna djevojka neće ostati trudna s mojim sinom. Zahtijevam poštovanje jer sam svu trojicu sinova sama odgojila, uz pomoć Boga – rekla je majka Vera.

Težak izazov je pred Jesusom koji će morati živjeti po pravilima svoje mame, ali pored seksi i zgodne Fernande to će biti jako teško…[ad_2]

Source link