Bogat program Dana Zigante tartufa uključuje sajam tartufa, međunarodnu izložbu vina i ostalih autohtonih istarskih proizvoda, a ovogodišnje izdanje uključivalo je i bujni dekolte Nives Celzijus (37) kojoj je pripala uloga voditeljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Ovogodišnji dani proteći će u obilježavanju dvadesete obljetnice pronalaska najvećeg bijelog tartufa na svijetu, Guinnessovog rekordera teškog 1,31 kilograma, kojim Giancarlo Zigante drži svjetski rekord u ovoj kategoriji. 


Foto: Dusko Marusic/PIXSELLPjevačica, glumica i spisateljica u uskoj bež haljini plijenila je poglede prisutnih, a osmijeh s lica nije skidala. 
Svečano otvorenje Dana Tigante tartufa u Buzetu | Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELLNives nikada nije imala problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama na kojima ju svakodnevno prati više od 300.000 obožavatelja.  
Svečano otvorenje Dana Tigante tartufa u Buzetu | Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELLNedavno nam je otkrila i kako bez obzira na brojne ponude uživa, kako kaže, u soliranju. 

– Još nisam pronašla idealnu formulu. Ni sama ne znam što tražim jer očito ne tražim ništa. Uživam u soliranju i zapravo primjećujem kako mi samo pomisao na neki odnos izaziva stres. Nisam spremna za svakodnevna javljanja, viđanja i tu vrstu obaveza koju takav odnos zahtijeva – objasnila je Nives. A u sitne noćne sate obožavatelji je obasipaju porukama, neki pokušavaju i nježnostima osvojiti vruću Nives, pa joj sve češće udvarači šalju i pjesničke stihove.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Source link