[ad_1]

U prometnoj nesreći u Starogradskoj ulici u Koprivnici u petak je sudjelovala naša poznata fitness influencerica i trenerica Martina “Boss” Boščić. Naime, ona je svojim Renaultom udarila u Opel, piše portal Podravski.hr.

– Oko 13.45 sati vozačica (25) upravljala je osobnim automobilom Renault Clio zagrebačke registarske oznake krećući se Starogradskom ulicom u smjeru centra grada.

 

Uslijed nedovoljnog držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe, prednjim dijelom auta udarila je u stražnji dio osobnog automobila Opel Astra križevačke registarske oznake, kojim je ispred nje u istom smjeru upravljao vozač (68) – doznaje se iz policije.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a Martini je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog ovog prekršaja.

 

Inače, Martina Boss jedna je od najpoznatijih domaćih fitness trenerica, na Instagramu je prati 143.000 ljudi, a na Facebooku 74.000. Promovira zdrav način života, treniranje i prehranu te daje savjete kako smršaviti i dovesti tijelo u red.[ad_2]