Home Sport Javio se Rakitić: Nisam želio drugi dres, spavao sam u ovom

Javio se Rakitić: Nisam želio drugi dres, spavao sam u ovom

9
0
Javio se Rakitić: Nisam želio drugi dres, spavao sam u ovom


Ivan Rakitić nije došao na okupljanje reprezentacije za dvije se rujanske kvalifikacijske utakmice. Nije se osjećao fokusiranim zadnjih dana prijelaznog roka. Izazvala je ta njegova odluka puno polemike, propitkivanja o njegovoj budućnosti među vatrenima, ali danas je porukom na Instagramu jasno dao do znanja: Nema riječi o oproštaju!

Sada se naš veznjak oglasio putem društvenih mreža. Na Instagramu je podijelio fotografiju iz djetinjstva uz emotivnu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima – piše u objavi koju je Rakitić podijelio na svom Instagram storyju.


Foto: InstagramUbrzo zatim je objavio još tri poruke u kojima objašnjava zbog čega je, iako rođen u Švicarskoj, odabrao nositi hrvatski dres, a potom je podijelio i podatke koji podsjećaju na to da je prošle sezone bio među petoricom elitnih igrača koji su odigrali najviše utakmica.


Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: InstagramU temu Rakitićevog neigranja u rujanskim utakmicama upetljali su se i drugi igrači kao Borna Barišić, Luka Modrić, zatim i sam izbornik Zlatko Dalić, a na kraju se oglasio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Na izborniku i njemu je da poslije ove utakmice sjednu i razgovaraju. Svaki igrač je dobrodošao, hrvatska reprezentacija ima svoje regule, a Rakitića ćemo gledati na Europskom prvenstvu. Mislim da će igrati dobru rolu i sigurno se naći s izbornikom – rekao je Šuker, a s njim se složio  i Zlatko Dalić.

– Podržavam Šukera u tom razmišljanju i akciji – kaže izbornik.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.