Home Hrvatska Home Bivši luksuzni dom Sandre Bullock iznajmljuje se za 22 tisuće dolara mjesečno

Bivši luksuzni dom Sandre Bullock iznajmljuje se za 22 tisuće dolara mjesečno

5
0
Bivši luksuzni dom Sandre Bullock iznajmljuje se za 22 tisuće dolara mjesečno


Luksuzna vila nagrađivane glumice Sandre Bullock, smještena u elitnom dijelu Hollywood Hillsa, iznajmljuje se za nevjerojatnih 22 tisuće dolara mjesečno. Svoj dom u kojem je živjela gotovo 20 godina prodala je lani, i to po cijeni od gotovo tri milijuna dolara. Luksuzna nekretnina uistinu je nevjerojatna, prostire se na preko tri tisuće kvadrata i dva kata.

 

Kuća je sagrađena 1942. godine te se nalazi na brdima iznad Chateau Marmonta, elitnog hotela u Los Angelesu koji često posjećuju poznati i slavni.

 

Vila, između ostaloga, ima četiri velike spavaće sobe koje se lako mogu pretvoriti u pet (ako iskoristite, odnosno zamijenite uredski prostor) i čak tri kupaonice uređene u potpuno drugačijim stilovima.

 

Ne smijemo zaboraviti ni prostranu kuhinju s dovoljno otočnog prostora za objedovanje iz snova, a tu su i visoki stropovi dnevnog boravka koji stvaraju dojam otvorenog prostora koji oduševljava na prvi pogled.

 

Klizna staklena vrata od poda do stropa vode na bazen i kabane, što prostor čini savršenim za zabavu, kako u zatvorenom, tako i na otvorenom… A da ne spominjemo fenomenalnu količinu prirodne svjetlosti koju pružaju cijelom interijeru!

Sve ostale fotografije ove divne nekretnine za najam koja zrači glamurom i luksuzom možete pogledati u galeriji.

 

Izvor: House Beautiful.com

Foto: Darwin Nercesian
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.