Home Hrvatska Pjevaju iako nemaju sluha, kolo plešu, pijani za šankom zavijaju

Pjevaju iako nemaju sluha, kolo plešu, pijani za šankom zavijaju

6
0
Pjevaju iako nemaju sluha, kolo plešu, pijani za šankom zavijaju


Vladimir Šeks i Vice Vukojević prošli vikend na jednoj svadbi u Ljubuškom lijepo su se opustili… Izvrsno raspoloženi plesali su i zabavljali se cijelu večer.

Prošlog ljeta, također su zabilježile kamere, Šeks se opustio i na proslavi na otoku Viru okružen marijačijima sa čašom crnog vina u ruci.  Pjevao je, veselio se, grlio se s ljudima oko sebe i naslikavao. 


Foto: Čitatelj 24 sataNo, nije on jedini političar koji voli dobro društvo i zabavu. 

U Zagori na izvoru rijeke Čikole, grmio je vidno alkoholiziran Peđa Grbin (SDP) u siječnju 2014. u jednom pulskom noćnom klubu. Taj se vikend opuštao s prijateljima. Thompsonova ‘Bojna Čavoglave’ razgalila mu je srce pa je iz svega grla s prijateljima zapjevao.
Čitatelj 24sata | Autor: Čitatelj 24sata

Foto: Čitatelj 24sataNa ekskluzivnim snimkama s Grbinom bio je i prijatelj koji uz smiješak pratio njegov pjev. Grbin nije krio da je zadovoljan posluživanjem pa je u zanosu rekao barmenu: ‘U ovom svemiru ti si kralj’.
Čitatelj 24sata | Autor: Čitatelj 24sata

Foto: Čitatelj 24sata
Poslije je priznao da je pretjerao jer je da poslije bio mamuran.

– Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više-manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikada nije dogodila. Još sam mamuran – rekao nam je dan kasnije Grbin, kojega je čitatelj 24sata snimio u elementu.
Čitatelj 24sata | Autor: Čitatelj 24sata

Foto: Čitatelj 24sataPrije nekoliko godina zagrebački gradonačelnik zatekao se na svadbi na kojoj je pokazao s kojom lakoćom pleše čak i kolo. U veselom društvu plesao je, moglo bi se reći, besprijekorno.

Plesao je i drmeš na Šokačkom sijelu na Trgu bana Jelačića u veljači 2017. Tada mu je trebalo malo duže da ‘uhvati korak’ ali se Milan Bandić vrlo brzo snašao.

Sada već davne 2007. godine Vesnu Pusić je na predizbornoj konvenciji HNS-a u Domu sportova ponio zanos pa je zajedno s Radimirom Čačićem zapjevala ‘Moju domovinu’. Kada je kasnije čula snimku, vjerujemo da je čvrsto odlučila kako više nikada neće pjevati izvan vlastite kupaonice.

Prošle godine na Širokobriješkoj večeri u Zagrebu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je uzela mikrofon u ruke i zajedno s Matom Bulićem otpjevala pjesmu ‘Domu mom’.

– Predsjednica je bila moja draga gošća. Kad je na red došla pjesma ‘Domu mom’ rekao sam: ‘Predsjednice, ja bih volio da zapjevate sa mnom’ i izveo je na pozornicu. Ona je vrlo jednostavna i umiljata žena. Izvrsno pjeva, vrhunski, svi koji su bili tamo bili su oduševljeni – rekao nam je Mate Bulić.

Kolinda je s klapom MUP-a Sv. Mihovil u Kninu ove godine na obljetnicu Oluje zapjevala ariju ‘U boj, u boj’ iz opere ‘Nikola Šubić Zrinski’. 

Nije trebalo dugo da se društvene mreže ispune šalama na račun Kolindinog pjevanja.

Za kraj evo nešto što će malo tko zaboraviti. Nije pjesma već govor. Ingrid Antičević Marinović i njezino legendarno ‘People must trust us’.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.