[ad_1]

Četrdeset dana nakon što je završio u bolnici zbog agresivnog tipa leukemije, srpski trener Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice i zaputio se u Veronu gdje je Bologna igrala prvo kolo Serie A protiv Hellas Verone.

Mihajlović nije bio gost na stadionu, nego je utakmicu talijanskog prvoligaša vodio s klupe!

U medijima u Italiji prvo se pisalo da su u talijanskom nogometnom savezu Mihajloviću dopustili vođenje momčadi preko telefona iako je to inače zabranjeno, ali na kraju je ispalo da to uopće neće biti potrebno.

Mihajlović je svojim uplakanim igračima, onda kada je obznanio da boluje od agresivnog tipa leukemije i da će morati u bolnicu, obećao da će ih voditi na otvaranju nove sezone i s klupe biti na utakmici prvog kola.

Obećanje je ispunio, a trener Bologne morat će pripaziti na neke mjere opreza jer je u teškoj zdravstvenoj situaciji. Na onkologiji je bio skoro u potpunoj izolaciji.

U nedjelju je na klupu, a njegove fotografije obišle su nogometni svijet. Na slici je Siniša Mihajlović nakon 40 dana leukemije.


Foto: arenasport/screenshotNjegova Bologna na koncu nije mogla do pobjede iako je imala igrača više od 13. minute i isključenja Pawela Dawidowicza zbog faula kao posljednjeg igrača. Nicola Sansone zabio je iz penala u 15. za vodstvo Bologne, a konačnih 1-1 postavio je Miguel Veloso u 36.[ad_2]

Source link