Home Sport Razočarani Burić: Ostali smo bez Edouka i Ismajlija za derbi

Razočarani Burić: Ostali smo bez Edouka i Ismajlija za derbi

13
0
Razočarani Burić: Ostali smo bez Edouka i Ismajlija za derbi


Hajduk je odigrao jednu blijedu i slabu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme, u kojem su domaćini bili dominantni. Osijek je pobijedio 1-0 i spriječio da Splićani nakon četiri godine preuzmu prvo mjesto HNL-a.

– Utakmica je bila zanimljiva za gledatelje, bilo je jako puno prilika. Prvo poluvrijeme smo napravili puno grešaka i iz jedne situacije, koja je bila kontrolirana, primili smo gol. Protivnik je radio presing, a mi to nismo vidjeli, pa onda nismo uspjeli prebaciti prvu presing liniju… Previše smo pogrešaka radili da bismo pobijedili u Gradskom vrtu – rekao je Damir Burić.
OSIJEK – HAJDUK 1-0


Slavonska fešta! Mance slomio Splićane, ništa od prve pozicije


U drugom poluvremenu Hajduk je bio bolji, stvorili su nekoliko prilika i ne bi bilo nezasluženo da su zabili gol. No, isto tako, ne smije se prigovoriti pobjedi Osječana, koji su imali više raspoloženih igrača. 

– Drugi dio je bio dobar, žao mi je što nismo zabili gol. Osijeku je odgovarala naša ovakva igra – rekao je Burić, no ostaje nejasno, zašto nešto nije mijenjao, ako je vidio da “takva igra odgovara Osijeku”… Jer, ako vidite da protivniku odgovara način na koji igrate, na koji pokušavate nešto napraviti, onda zdrava logika nalaže da nešto morate promijeniti…

– Bila je to utakmica u kojoj nam ništa nije htjelo ući u gol. ad vidimo kakav smo gol primili… To je prejeftino, bez organizacije – rekao je Burić, koji je za derbi protiv Dinama ostao bez Edouka i Ismajlija.

Hajdukov dvojac zaradio je treći žuti karton i neće igrati protiv Dinama na Poljudu.

– Šteta, baš šteta. Žao mi je zbog načina na koji su dobili – rekao je Burić.

Edouk je dobio zbog visoko podignute noge, a Ismajli duboko u sudačkoj nadoknadi. 

S druge strane, Osijek je odigrao odličnu utakmicu, i iz tri derbija, protiv Dinama, Rijeke i Hajduka osvojio pet bodova. Trener Dino Skender odlično je posložio taktiku i zaustavio Miju Caktaša, koji je bio nevidljiv.

– To je bio cilj, da zatvorimo centralu, jer kad zatvorite Caktaša napravil ste više od pola posla – rekao je Skender. 

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.