Home Hrvatska Home ‘U centru nas parking košta 10 kuna, a izvan grada 140 kuna’

‘U centru nas parking košta 10 kuna, a izvan grada 140 kuna’

32
0
'U centru nas parking košta 10 kuna, a izvan grada 140 kuna'Idemo na Plitvice, no silno smo željeli vidjeti i Zagreb. Doznali smo da nas u središtu grada na parkiralištu Paromlin dnevna karta dođe 10 kuna, a u Rakitju u Campu bismo je platili 140 kuna, kažu nam Emilio i Silvana iz Genove.
Dodali su da se prije svakog puta dobro informiraju pa kažu: ‘Za Camp Zagreb smo čuli kako je nesiguran i da se u njemu krade, ovdje smo sigurni i sve nam je blizu’. Informacije dobivaju s interneta, ali i slušaju prijedloge svojih prijatelja kojima posebno vjeruju. 
 
 
 

Foto: PIXSELL

Emilio i Silvana dugogodišnji su kamperi, a Hrvatska im je, kako kažu, jako lijepa pa su u sklopu svoje hrvatske ture posjetili i Zagreb. Osim njih, na parkiralištu je bilo još nekoliko kampera.

Foto: PIXSELL

Susreli smo još jednu talijansku obitelj koja nam je potvrdila visoke cijene drugih kampova. Dodali su kako je Paromlin odlična lokacija jer žele biti blizu centru zbog djece. Kaže kako ostaju kratko, samo će prenoćiti, a već sutra nastavljaju putovanje. 
Ovo parkiralište jedino je u Zagrebu gdje se za 10 kuna može ostati cijeli dan. Inače se parkiranje u drugoj zoni plaća 5 kuna po satu.
Iz Zagrebparkinga su rekli kako je ovo pitanje u nadležnosti Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet te Sektora za komunalno i prometno redarstvo.
 

Tema: Hrvatska


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.