Home Sport Koeficijent na pobjedu Hrgovića je 1,01

Koeficijent na pobjedu Hrgovića je 1,01

12
0
Koeficijent na pobjedu Hrgovića je 1,01


Koliko je hrvatski boksač favorit u tome meču najbolje su oslikale kladionice, koje su na pobjedu Hrgovića postavile tečaj 1,01. U nogometnom smislu, toliki bi otprilike bio tečaj kad bi Barcelona na Camp Nou ugostila, primjerice, Rudeš ili Jarun. To znači da na 100 uloženih kuna možete zaraditi jednu. Tečaj na pobjedu Heredije je 33.

No povijest pamti i da su favoriti na takav tečaj gubili mečeve. Primjer su Olimpijske igre u Ateni 2004., kad su Tim Duncan, Allan Iverson, LeBron James, Dwayne Wade, Carmelo Anthony, Amar Stoudemire i društvo izgubili od košarkaša Portorika 93-72. Tečaj na SAD bio je 1,01.

U ovom slučaju taj tečaj može zavarati jer Meksikanci imaju odličnu školu boksa i njihovi boksači imaju jako puno amaterskih mečeva, koji ne ulaze u profesionalnu statistiku. No Filip se jako dobro pripremio i na vaganje će, u znak poštovanja, doći u sombreru. 

– To je iz respekta prema protivniku i velikoj boksačkoj naciji. No kad uđem u ring, više respekta neće biti – rekao je Hrgović.
Meč će biti u Hermosillu, gradu na sjeverozapadu državu, poznatom po bejzbolu. 

– Osjećam se sjajno i spreman sam za novu pobjedu. Nadam se da će meč završiti poput posljednjeg. Nokauti su uvijek atraktivniji za fanove, no ako budemo boksali rundu po rundu, spreman sam i za tu opciju. Meksikanci su bliski mojem stilu boksa i pružit ću im uzbudljivu borbu.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.