Home Zdravlje Postani eko junak i osvoji električni romobil!

Postani eko junak i osvoji električni romobil!

18
0
Postani eko junak i osvoji električni romobil!Zaigraj kviz znanja i provjeri svoje znanje o ekologiji te sudjeluj u nagradnom natječaju u kojem možeš osvojiti vrijedan električni romobil!

U suradnji s Inom, missZDRAVA pokreće projekt ‘Ekojunak‘ kako bi osvijestila i potakla svoje čitatelje da naprave promjenu. Na web stranici možeš pronaći članke o klimatskim promjenama te njihovom utjecaju na svijet te kroz njih možeš dobiti inspiraciju kako i ti možeš napraviti promjene koje će promijeniti tvoj život na bolje. 

A kako bi te potakli na odluku o eko promjeni, odlučili smo te nagraditi električnim romobilom

Podijeli s nama svoju priču o tome radiš po pitanju očuvanja planete do 1. rujna u ponoć i sudjeluj u nagradnom natječaju! Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Ekojunak

Ekojunak je projekt koji missZDRAVA već treću godinu za redom pokreće u suradnji s Inom. Cilj projekta je doprijeti do i osvijestiti naše čitatelje o važnosti razvrstavanja otpada te kako samo mala promjena u svijesti pojedinca utječe na cijeli svijet. Kroz kolovoz ćeš moći pročitati seriju članaka o klimatskim promjenama te njihovom utjecaju na nas, a dobit ćeš i inspiraciju kako i ti možeš pridonijeti spašavanju planeta.

Klimatske promjene su postale problem broj jedan u svijetu koji će uskoro utjecati na svakoga od nas. Smatramo da je ovo problem koji svatko od nas može riješiti.

Jedan od primjera na koji se svakako trebamo ugledati je i mlada Šveđanka Greta Thunberg koja je svojim promjenama najviše utjecala na razumijevanje opasnosti koje nam prijete klimatskim promjenama.

Više od projektu pročitaj ovdje.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.