Home Sport Dani Olmo ostaje u Dinamu?

Dani Olmo ostaje u Dinamu?

47
0
Dani Olmo ostaje u Dinamu?


Idući tjedan bit će tjedan odluke za Dinamo. Treba obraniti 2-0 u Norveškoj, a nakon toga će se i konačno znati ostaje li Dani Olmo i dalje stanovnik glavnoga grada ili odlazi u neku od najjačih europskih liga.

Nekoliko je puta Dani Olmo ovog ljeta ponovio kako je vrijeme za iskorak i odlazak iz Maksimira. Njegov otac Miguel čak je rekao i kako bi za njegova sina najbolja bila Bundesliga, da je Daniju želja odlazak u Njemačku, ali idući dan dat će odgovor na to pitanje. Izgleda da bi Olmo mogao ostati u Dinamu, da bi mogao potpisati novi izdašni ugovor koji mu nude “modri”.

– Ja se nadam da ću još koji put u Maksimiru slušati himnu Lige prvaka. Ne znam, ne znam što će biti. Uživam ovdje u svakom trenutku, u svakoj minuti u kojoj igram za Dinamo, i vidjet ćemo što će biti ubuduće – rekao je Dani nakon velike pobjede nad norveškim prvakom.

Imao je Dinamo puno upita ovoga ljeta za Španjolaca. Dani je mladu “furiju” vodio do naslova europskog prvaka u lipnju, bio je najbolji igrač finala. Interes za njim je velik, ali u Maksimir još nije stigla ponuda koja bi zadovoljila čelnike kluba. Moguće je, dakle, da Dani odigra još koji mjesec u dresu “modrih”.

Njegov ostanak značio bi puno ovoj momčadi, ali i ako ode, Dinamo ima Lovru Majera i Luku Ivanušeca. Njih dvojica trebali bi biti njegovi nasljednici. Dinamo se ne treba brinuti, i Lovro i Luka su odlični.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.