Počela je i turska liga, Süper Lig. Zadnju utakmicu prvog kola na Sükrü Saracoglu stadionu odigrali su veliki favorit Fenerbahče i slabašni Gezisehir.

Konačnih 5-0 ne iznenađuje nikoga, baš kao ni činjenica da je Fener sa Maxom Kruseom, Victorom Mosesom, Emreom Belozogluom, Nabilo Dirarom i Mauriciom Islom nakon 23 vodio 3-0.


Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL“Malo” jest neobično što je Fener dva od ta tri gola zabio iz penala, a jedan su stigli i promašiti. Ne bi bilo čudo da je u Istanbulu večeras srušen svjetski rekord (ne računajući ‘divlje’ nedjeljne lige): tri penala u 23 minute!

Moses je zabio penal u 6. minuti, promašio u 13′, a u 23. je Emre Belozoglu treći loptu s bijele točke spremio iza Gazisehirovog jadnog golmana Günaya Güvenca.
Munich, 30.07.2019, firo, Fuvuball, Audi Cup 2019, FCB, FC Bayern Munich - Fenerbahce Istanbul, | Autor: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELLTreći 11-erac dosuđen je nakon provjere uz pomoć VAR-a, baš kao što je četvrti Fenerov, a prvi koji je zabio Nabil Dirar priznat nakon VAR-kontrole.

Ni med Turcima ni pravice.

Source link