[ad_1]

U petak počinje nova nagradna igra u kojoj uz kupone iz svojih omiljenih novina i malo sreće možete osvojiti odličnu nagradu – novi BMW X1.

Novi BMW X1 ima sportski karakter i slobodu da osvoji svaki teren – bilo u gradu ili u prirodi. Njegova želja za akcijom prikazana je prije svega u atletskom dizajnu. Na prvi pogled to je X model u potpunosti: njegova vanjština se odlikuje kratkim prevjesima i dugim međuosovinskim razmakom tipičnim za SAV (Sports Activity Vehicle). To čini njegove ambicije jasnima s uvjerljivom dinamikom i agilnošću. Zahvaljujući visokoj svestranosti i fleksibilnosti u kombinaciji s inovativnim tehnologijama, osigurava maksimalnu udobnost na svakome metru vožnje.

Od petka, 23. kolovoza, do nedjelje, 1. rujna, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. U ponedjeljak, 2. rujna, i utorak, 3. rujna 2019., bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 700, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – Odvezi se u novom BMW X1.

Nijedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona, od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do utorka, 17. rujna 2019., do 9 sati. Nagrada će se istog dana poslije 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisutnost javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Odvezi se u novom BMW X1”, koja se održava u jednom kolu od 23. 8. do 3. 9. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obraðivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektronièke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povuæi ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na naèin da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obraðivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

 [ad_2]

Source link