Inter nas je iznenadio na početku s jednim golom, željeli su pobjedu koliko i mi, rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice u kojoj je Dinamo preokrenuo rezultatski zaostatak s dva gola Atiemwena i uzeo tri boda pobjedom nad Interom 2-1.

– Zanimljiva utakmica. Bilo je dosta opasnih situacija u kojima nismo najbolje izgledali u obrambenom dijelu, ali poslije toga smo preuzeli kontrolu. Srećom, zabili smo gol prije poluvremena, a onda i u nastavku na vrijeme i taj drugi gol – dodao je Bjelica, a onda prokomentirao igru dosta neugodnog Intera.

– Imali smo dosta šansi, a kada ih ne iskoristiš može ti se dogoditi da protivnik iz gužve zabije gol. Oni su imali dvije-tri gužve u kojima su nas mogli još iznenaditi. Ali, srećom smo mi pobijedili. Zasluženo.

– Zadovoljan sam bodovima, promijenili smo opet svih 11 igrača, dali nekim igračima bez previše ritma minute. Raduju me dva gola Atiemwena i dobra forma Lovre Majera. Gavro je bio u dosta šansi, brzo će doći i gol. Ivo Pinto je odigrao kvalitetno. Bilo je dosta pozitivnih stvari – hvalio je trener Dinama svoje igrače.


Foto: Igor Kralj/PIXSELLPosebno je oduševio Lovro Majer. Imao je briljantnu asistenciju za poravnanje na 1-1. Iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje na terenu.

– Diže se u svakom pogledu. Imao je problema prošle godine s hvatanjem forme jer su neki igrači bili u prednosti pred njim zbog jesenskih igara. Na proljeće mu je krenulo pa se opet ozlijedio. Nije se mogao fizički, a ni s formom dići. Sad je dugo zdrav, nadam se da će tako ostati i da će nam u idućim utakmicama davati još i više. Ovo danas i u zadnjih par utakmica je bio visok nivo. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna, samo nestrpljenje. Mlad je, želio je igrati što više, ali evo došla je i faza gdje dobiva dosta minuta, drago nam je da odgovara na ovaj način na terenu – kaže Nenad Bjelica.

 

Source link