Home Sport Dani Olmo ostaje u momčadi Dinama i protiv Rosenborga

Dani Olmo ostaje u momčadi Dinama i protiv Rosenborga

27
0
Dani Olmo ostaje u momčadi Dinama i protiv Rosenborga


Ugovor od dva milijuna eura na godinu, najveći u povijesti Dinama, još je na stolu, ali Dani Olmo (21) još ga nije potpisao. Prijelazni rok završava 1. rujna i Olmo je odlučio uzeti mali predah.

Koliko Olmo znači Dinamu najbolje je pokazala utakmica u Budimpešti, gdje je Španjolac bio jedan od najboljih. Stoga je itekako važno pitanje hoće li ostati i za dvije utakmice protiv Rosenborga, koje, u slučaju prolaska, Dinamu nose 15,2 milijuna eura.

Kako smo uspjeli saznati, Olmo će ostati i u Dinamovu dresu odigrati obje utakmice protiv Rosenborga te pomoći “modrima” da izbore Ligu prvaka. A onda? E, to se ne zna.

Prema jednim informacijama, ostao bi i odigrao Ligu prvaka jer mu je to dječački san, dok su sve glasnije priče da bi otišao u Valenciju ili Ajax, momčadi koje bi također trebale igrati u ovosezonskoj Ligi prvaka.

– Liga prvaka mi je san, to mi je velika želja – rekao je Dani Olmo za španjolske medije.

Dinamov veznjak našao se i na popisu za španjolsku reprezentaciju, pa bi prodaja mogla Dinamu donijeti 30 milijuna eura

Za sada je jedina konkretna ponuda ona Ajaxova. Nizozemski div ponudio je Dinamu 22 milijuna eura i 40 posto iznosa od buduće prodaje, piše Mundo Deportivo.

No Dinamo želi više, a da bi dobio željenu vrijednost, Olmo mora potpisati novi, petogodišnji ugovor. U tom slučaju ugovor bi mu vrijedio do 2024. i “modri” bi bili u odličnoj pregovaračkoj poziciji.

U pregovorima s Olmom Dinamo je ispao izuzetno korektan i svom najboljem igraču ponudio godišnju plaću od dva milijuna eura, kakvu nikad u povijesti kluba nije imao niti jedan igrač. To znači da bi, u slučaju da odradi ugovor do kraja, Olmo bio bogatiji za deset milijuna eura.

To je ugovor kakav bi vjerojatno imao imao i u nekom većem klubu. Primjerice, Milan Badelj (30) u Laziju je imao 1,5 milijuna eura na godinu, a sad će u Fiorentini imati milijun. Olmo bi imao iste uvjete kakve u Interu ima jedan od najboljih – Samir Handanović (35).

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.