Home Hrvatska Home Cyrus će pričekati s razvodom: ‘Uzeli su pauzu, potrebno je…’

Cyrus će pričekati s razvodom: ‘Uzeli su pauzu, potrebno je…’

20
0
Cyrus će pričekati s razvodom: 'Uzeli su pauzu, potrebno je...'Pjevačica Miley Cyrus (26) nije spremna potpisati papire za razvod od supruga Liama Hemswortha (29), prenosi Daily Mail.

Foto: Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

Nakon što su prije nekoliko dana službeno objavili kako se razvode nakon samo osam mjeseci, pjevačica je ipak odlučila sačekati sa službenim okončanjem braka.

Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Izvor za spomenuti medij otkrio je kako je par odlučio ‘uzeti predah’ od braka, ali kako to nužno ne znači da je ovo konačan kraj njihove dugogodišnje veze.
– Trenutno su uzeli pauzu jer im je bila prijeko potrebna. Nalazili su se u lošoj situaciji s puno neslaganja. Oboje su se složili da je bolje provesti neko vrijeme odvojeno, ali to ne znači da je njihova veza potpuno gotova – ispričao je izvor te objasnio kako je par i prije imao prekide i pauze, ali bi se svaki put u konačnici pomirili te će zbog toga sačekati i s potpisivanjem papira za razvod. 

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Njihov se brak na prvi pogled činio gotovo savršenim, međutim, a pjevačica je iznenadila viješću kako se razvode. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj ne nosi vjenčani prsten.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kao razlog navela je kako se oboje moraju koncentrirati na same sebe i na karijere. Međutim, svađe su navodno počele još prošle godine i to zbog planiranja djeteta i želje za proširenjem obitelji.
– On je želio dijete i nije htio odustati ni odgađati planove za širenjem obitelji, ali Miley to baš nije imala na pameti. Srce mu se nakon toga slomilo – izjavio je izvor blizak paru za OK!Australia. Dodao je kako se Miley zapravo nije htjela ni udati.

GLUMAC JE PROGOVORIO

Liam o prekidu s Miley: ‘Ovo je privatna stvar, izjave su lažne’

Miley i Liam su se u tajnosti vjenčali 23. prosinca prošle godine u krugu najbliže obitelji i prijatelja u njihovom domu u Tennesseeju. Iako se nekoliko puta šuškalo o njihovom prekidu, par je to zanijekao, a Liam je na društvenim mrežama objavljivao njihove zajedničke fotografije i videe.
 


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.