Home Sport Ajax želi Danija Olma, nude 22 milijuna eura plus bonuse

Ajax želi Danija Olma, nude 22 milijuna eura plus bonuse

45
0
Ajax želi Danija Olma, nude 22 milijuna eura plus bonuse


Dani Olmo zasigurno je najveća zvijezda hrvatskog prvaka koji hara Europom i domaćom ligom. Olmo je mladi španjolski reprezentativac, osvajač Svjetskog prvenstva do 21 godine, koji je nakon sjajnog izdanja u uzvratnoj utakmici protiv Fenerbahča, u kojoj je Dinamo osigurao playoff kvalifikacija za Ligu prvaka, dobio poziv i seniorske nacionalne vrste Španjolske.

Logično je da za takvoga igrača ne manjka ponuda drugih klubova, iako bi Nenad Bjelica rado zadržao takvu igračinu. Rado bi ga zadržali i navijači Dinama. Ušao je Dani “Olmić” pod kožu Boysima i svim dinamovcima. Njegovi intervjui na hrvatskom izvlačili su osmijeh na lice pri svakom slušanju. 
DINAMOVA JUNAČINA


Leko: Boljelo ga je, ali stisnuo je zube. Pa Ari se ne predaje!


Spominjala se Barcelona, spominjali su se i “los blancos”. Bila je u pitanju njemačka, pa i engleska liga, a sada je na red došla i nizozemska.

Velikan Ajax je, nakon grandioznog odlaska Frankieja de Jonga u Barcelonu, bacio oko na Danija Olma,  a Mundo Deportivo objavio je detalje ponude. 

Ajax je za najboljeg igrača Dinama ponudio 22 milijuna eura fiksno uz 40 posto od idućeg transfera. Dinamo ne želi Olma prodati za manje od 35 milijuna eura i ponudio mu je petogodišnji ugovor težak 10 milijuna eura kako bi ga nagovorio na ostanak u klubu, ali ipak će pregovarati s Ajaxom.
Zagreb: Bjelica dao izjavu uoči odlaska  Dinama na uzvratne utakmice 3. pretkola UEFA Lige prvakaO FEŠTI U BUDIMPEŠTI


Bjelica: Nisam mogao zaspati cijelu noć, ni vino nije pomoglo


Sport je ranije pisao da bi se ovog tjedna trebao održati sastanak Olmovih predstavnika i Ajaxa kako bi se dogovorili uvjeti transfera, ali Dinamo se i dalje nada da će Olmo ostati.

Ranije je španjolski čarobnjak govorio da je vrijeme za iskorak, za novi klub, ali je na kraju ipak odbijao sve da ostane u dresu zagrebačkih ‘modrih’. Bjelica je jasno rekao – ne bih dao Olma ni za što, ali realnost će vjerojatno u skoroj budućnosti postati nešto drugačija. A opet, moguće je i da Dani odluči još jednom Dinamu pomoći u europskim epizodama i sigurnom povećanju svoje vrijednosti u nadolazećem razdoblju. 
SAMO POZITIVA U MAKSIMIRU


Dinamo je rasprodao godišnje, Olmo pozvan u A-vrstu ‘furije’!


Podsjetimo, na stolu je Daniju još uvijek i maksimirska ponuda teška 10 milijuna eura za pet godina igranja.

Ostaje sada samo vidjeti što će odabrati “Olmić”.

Source link

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.